کشک بادمجان گیاهی

کشک بادمجان گیاهی

کشک بادمجان گیاهی

moca

کشک بادمجان

کشک بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر طرفدار است . تقریبا اکثرا کشک بادمجان را دوست دارند . 

تهیه این غذای خوشمزه بسیار ساده است و زمان زیادی را هم نمی گیرد . 

این مقاله رو از دست ندین : فنگ شویی چیست ؟

مواد لازم :

بادمجان : 5 عدد

پیاز : 1 عدد 

سیر : سه حبه (دلخواه)

نعنا خشک : 2 قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم 

زردچوبه : به میزان لازم 

روغن : به میزان لازم

کشک گیاهی : نصف لیوان

 

 آموزش کشک گیاهی 

 

طرز تهیه :

در ابتدا بادمجان ها را کبابی می کنیم . سپس پوست آنها را کنده و در یک ظرف با گوشتکوب به صورت پوره در می آوریم . 

در یک ماهیتابه مقداری روغن ریخته و پیازهایی که نگینی خورد شده اند را سرخ می کنیم . مقداری زردچوبه اضافه کرده سپس سیر را اضافه می کنیم . نعنا خشک را در مرحله بعد اضافه کنید ولی زیاد حرارت نبیند زیرا نعنا خیلی زود می سوزد و تلخ می شود . 

در این مرحله بادمجان های پوره شده را اضافه کنید . کمی نمک اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم . کمی تفت داده و سپس کشک گیاهی را اضافه کرده و میگذاریم جا بیوفتد و طعم مواد به خورد یکدیگر برود . 

کشک بادمجان گیاهی ما آماده است . 

نوش جان

معنا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *