پیراشکی نخود
آشپزی گیاهی

Moca

پیراشکی نخود

سلام سلام   

 

آموزش آشپزی گیاهی ِ  امروز یه غذای خوشمزه ست ، درست کنید و از تنوع غذاهای گیاهی لذت ببرید  .

 

 

پیراشکی نخود 

 

موارد لازم پیراشکی نخود  برای 10 عدد :

روغن :  1 قاشق غذاخوری

پیاز : 1 عدد سایز متوسط و خرد شده

سیر : 2 حبه خرد شده

فلفل دلمه ای : 1 عدد خرد شده

نخود : نصف پیمانه و پخته شده

سس گوجه : نصف پیمانه

سس تند : 2 قاشق غذاخوری

شیر گیاهی : 2 قاشق غذاخوری مثل شیر بادام

سرکه بالزامیک : 1 قاشق غذاخوری

نان مخصوص پیراشکی : 10 عدد

 

ادویه :

پودر پیاز : 1 قاشق چایخوری

شکر قهوه ای : 4/ قاشق چایخوری

پودر سیر : نصف قاشق چایخوری

فلفل : نصف قاشق چایخوری

زیره : نصف  قاشق چایخوری

نمک : به میزان لازم

 

سس کنار غذا :

سس پنیر وگان (و یا هر نوع سس که از خوردن آن لذت می برید )

 

دوست داری آموزش کباب گیاهی رو هم یاد بگیری؟ روی اینجا کلیک کن .  

 

طرز تهیه پیراشکی نخود :

با استفاده از یک چنگال ، نخودها را در یک کاسه خرد کنید. روغن را در قابلمه  روی حرارت متوسط گرم کرده  و پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه بپزید ، سپس یک دقیقه دیگر سیرخرد شده  و مخلوط ادویه و سس را اضافه کنید.

 تمام مواد دیگر ،  سس و نخود ها  را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید حدود 2-4 دقیقه روی حرارت کم باشد ، گاهی اوقات هم بزنید ، سپس گاز را خاموش کنید.

فر را روی 210 درجه سانتیگراد قرار داده و اجازه دهید گرم شود . سپس 2 قاشق غذاخوری از مواد را روی نان پیراشکی ریخته و آن را بپیچید .  سپس با یک برس مقداری روغن گیاهی روی نان ها بمالید . پیراشکی ها را در ظرف چیده و اجازه دهید حدود 15-20 دقیقه در فر بپزید  و یا تا زمانی که رنگ روی پیراشکی ها  قهوه ای طلایی و ترد شوند.

( با سس پنیر وگان  ) نوش جان کنید .  

 

 

 

این مقاله رو از دست ندین : فنگ شویی چیست ؟

معنا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید