Moca
پیراشکی نخود
سلام سلام
آموزش آشپزی گیاهی ِ امروز یه غذای خوشمزه ست ، درست کنید و از تنوع غذاهای گیاهی لذت ببرید .
پیراشکی نخود
موارد لازم پیراشکی نخود برای 10 عدد :
روغن : 1 قاشق غذاخوری
پیاز : 1 عدد سایز متوسط و خرد شده
سیر : 2 حبه خرد شده
فلفل دلمه ای : 1 عدد خرد شده
نخود : نصف پیمانه و پخته شده
سس گوجه : نصف پیمانه
سس تند : 2 قاشق غذاخوری
شیر گیاهی : 2 قاشق غذاخوری مثل شیر بادام
سرکه بالزامیک : 1 قاشق غذاخوری
نان مخصوص پیراشکی : 10 عدد
ادویه :
پودر پیاز : 1 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای : 4/ قاشق چایخوری
پودر سیر : نصف قاشق چایخوری
فلفل : نصف قاشق چایخوری
زیره : نصف قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
سس کنار غذا :
سس پنیر وگان (و یا هر نوع سس که از خوردن آن لذت می برید )
دوست داری آموزش کباب گیاهی رو هم یاد بگیری؟ روی اینجا کلیک کن .
طرز تهیه پیراشکی نخود :
با استفاده از یک چنگال ، نخودها را در یک کاسه خرد کنید. روغن را در قابلمه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه بپزید ، سپس یک دقیقه دیگر سیرخرد شده و مخلوط ادویه و سس را اضافه کنید.
تمام مواد دیگر ، سس و نخود ها را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید حدود 2-4 دقیقه روی حرارت کم باشد ، گاهی اوقات هم بزنید ، سپس گاز را خاموش کنید.
فر را روی 210 درجه سانتیگراد قرار داده و اجازه دهید گرم شود . سپس 2 قاشق غذاخوری از مواد را روی نان پیراشکی ریخته و آن را بپیچید . سپس با یک برس مقداری روغن گیاهی روی نان ها بمالید . پیراشکی ها را در ظرف چیده و اجازه دهید حدود 15-20 دقیقه در فر بپزید و یا تا زمانی که رنگ روی پیراشکی ها قهوه ای طلایی و ترد شوند.
( با سس پنیر وگان ) نوش جان کنید .
این مقاله رو از دست ندین : فنگ شویی چیست ؟