دلمه-بادمجان

دلمه بادمجان گیاهی

دلمه بادمجان گیاهی

moca

دلمه بادمجان

دلمه یکی از غذاهای محبوب و پر طرفدار ماست و دلمه بادمجان که دیگه جایگاه ویژه ای داره . امروز می خوام بهتون یاد بدم چطور یه دلمه خوشمزه گیاهی و مغذی تهیه کنید . 

بریم تا باهم دستور پخت دلمه بادمجان ور ببینیم. 

مواد لازم برای دلمه بادمجان : 

برنج یا کینوا : یک پیمانه 

لپه : 4 قاشق غذا خوری

سبزی دلمه : 2 پیمانه 

پیاز : 1 عدد 

سویا : یک پیمانه 

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و آبلیمو : به میزان لازم 

 

مواد لازم برای تهیه سس دلمه بادمجان : 

رب گوجه فرنگی : 4 قاشق غذا خوری

آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری

روغن کنجد : 2 قاشق غذا خوری

پیاز و سیر سرخ شده : به میزان لازم 

نمک و فلفل : به میزان لازم 

آب : 2 پیمانه 

 

 

طرز تهیه دلمه بادمجان گیاهی : 

 

ابتدا برنج یا کینوا را با نصف پیمانه آب و مقداری نمک نیم پز کنید . لپه را جداگانه بپزید . 

پیازها را خرد کرده و در ظرفی جدا با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید . سویا را از قبل خیس کنید و پس از آنکه نرم شد به خوبی آبش را بگیرید و به پیازها اضافه کنید . 

رب گوجه ، نمک و فلفل را اضافه کنید  . اجازه دهید کمی مواد تفت داده شود . 

برنج و لپه و سبزی دلمه را اضافه کنید . 

تا اینجا مواد داخل دلمه را آماده کردیم .

داخل بادمجان ها را خالی کنید و بادمجان ها را پوست بکنید . فراموش نکنید قسمتی از سر بادمجان ها را به عنوان در نگه دارید . 

مواد را داخل بادم جان ها بریزید . قبل از اینکه دلمه بادمجان را داخل سس قرا ردهیم ، کمی بادمجان ها را تفت دهید.

طرز تهیه سس دلمه بادمجان : 

4 قاشق رب گوجه فرنگی را در کمی روغن کنجد تفت دهید . کمی نمک ، فلفل ، آبلیمو ، پیاز وسیر سرخ شده به آن اضافه کنید . 2 لیوان آب به آن اضافه کرده و اجازه دهید خوب جا بیوفتد . 

سپس دلمه های بادمجان را به آرامی داخل ظرف سس دلمه می چینیم و هر از گاهی با قاشق کمی سس روی دلمه های بادمجان می ریزیم تا کاملا پخته شوند. 

اجازه دهید دلمه های بادمجان با حرارت کم حدود نیم ساعت بپزند . 

 

نوش جان 

 

آگاهانه غذایمان را انتخاب کنیم .

معنا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *