آش شوشتری

آش شوشتری

ghazal

آش شوشتری

شاید باور نکنید که این آش چقدر خوشمزه و مقوی است  .  پیشنهاد می کنم حتما این آش مقوی رو درست کنید و لذت ببرید .

این مقاله را از دست ندهید  :  فنگ شویی چیست ؟

مواد لازم برای تهیه آش شوشتری

جو پرک  : دو لیوان
لوبیا چیتی : یک لیوان
عدس : نصف لیوان
پیاز داغ : به میزان دلخواه
نعناع داغ : به میزان دلخواه
نمک : به میزان دلخواه

فلفل : به میزان دلخواه

طرز تهیه آش شوشتری : 

در ابتدا برای تهیه این آش شوشتری خوشمزه لوبیا و  عدس را خیس کرده و با حرارت ملایم بپزید.

فراموش نکنید که هیچ وقت جو را با حبوبات نپزید زیرا جو لعاب دارد و باعث می شود حبوبات خوب نپزد . 
جو را جداگانه در یک ظرف ریخته و بپزید . سپس  حبوبات را اضافه کرده ، نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید .

حرارت را کم کنید و مرتب آش را هم بزنید .  این آش را باید مدام هم بزنید تا ته  نگیرد .

بعد از پخت آش شوشتری را با کشک گیاهی و  پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کرده و نوش جان کنید .

آگاهانه غذایمان را انتخاب کنیم .

طرز تهیه قورمه سبزی گیاهی  را از دست ندهید .

معنا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *