کشک بادمجان گیاهی
کشک بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر طرفدار است . تقریبا اکثرا کشک بادمجان را دوست دارند .
تهیه این غذای خوشمزه بسیار ساده است و زمان زیادی را هم نمی گیرد .
این مقاله رو از دست ندین : فنگ شویی چیست ؟
مواد لازم :
بادمجان : 5 عدد
پیاز : 1 عدد
سیر : سه حبه (دلخواه)
نعنا خشک : 2 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
کشک گیاهی : نصف لیوان
طرز تهیه :
در ابتدا بادمجان ها را کبابی می کنیم . سپس پوست آنها را کنده و در یک ظرف با گوشتکوب به صورت پوره در می آوریم .
در یک ماهیتابه مقداری روغن ریخته و پیازهایی که نگینی خورد شده اند را سرخ می کنیم . مقداری زردچوبه اضافه کرده سپس سیر را اضافه می کنیم . نعنا خشک را در مرحله بعد اضافه کنید ولی زیاد حرارت نبیند زیرا نعنا خیلی زود می سوزد و تلخ می شود .
در این مرحله بادمجان های پوره شده را اضافه کنید . کمی نمک اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم . کمی تفت داده و سپس کشک گیاهی را اضافه کرده و میگذاریم جا بیوفتد و طعم مواد به خورد یکدیگر برود .
کشک بادمجان گیاهی ما آماده است .
نوش جان
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.