شاید باور نکنید که این آش چقدر خوشمزه و مقوی است . پیشنهاد می کنم حتما این آش مقوی رو درست کنید و لذت ببرید .
این مقاله را از دست ندهید : فنگ شویی چیست ؟
جو پرک : دو لیوان
لوبیا چیتی : یک لیوان
عدس : نصف لیوان
پیاز داغ : به میزان دلخواه
نعناع داغ : به میزان دلخواه
نمک : به میزان دلخواه
فلفل : به میزان دلخواه
در ابتدا برای تهیه این آش شوشتری خوشمزه لوبیا و عدس را خیس کرده و با حرارت ملایم بپزید.
فراموش نکنید که هیچ وقت جو را با حبوبات نپزید زیرا جو لعاب دارد و باعث می شود حبوبات خوب نپزد .
جو را جداگانه در یک ظرف ریخته و بپزید . سپس حبوبات را اضافه کرده ، نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید .
حرارت را کم کنید و مرتب آش را هم بزنید . این آش را باید مدام هم بزنید تا ته نگیرد .
بعد از پخت آش شوشتری را با کشک گیاهی و پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کرده و نوش جان کنید .
آگاهانه غذایمان را انتخاب کنیم .
طرز تهیه قورمه سبزی گیاهی را از دست ندهید .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.